| OBROK |
| 7.1. bečki odrezak, riža |
| 8.1. grah s kranjskom kobasicom, kruh, voće |
| 9.1. tjestenina s bijelim mesom u umaku |
| 10.1. pomess, riblji štapići, ketchup, kruh, Milchnitte |
| 13.1. grašak varivo s noklicama, integralni kruh, voćni jogurt |
| 14.1. špagete bolonjez, kiseli krastavci, sok |
| 15.1. kremasto varivo carsko povrće, kruh, voće |
| 16.1. piletina u umaku (perklet), tjestenina/riža, puding |
| 17.1. granatir, kiseli krastavci |
| 20.1. mahune, kukuruzni kruh, sok |
| 21.1. gulaš junetina/svinjetina, tjestenina |
| 22.1. grah s kranjskom kobasicom, kruh, voće |
| 23.1. pileći paprikaš s povrćem i noklicama, kruh |
| 24.1. file oslića, carsko povrće na maslacu, kruh |
| 27.1. tjestenina carbonara, puding |
| 28.1. cordon bleu, restani krumpir, salata |
| 29.1. varivo kelj s hamburgerom, integralni kruh, voće |
| 30.1. špagete bolonjez, kiseli krastavci |
| 31.1. pomess, riblji štapići, ketchup |